First day of school

Första dagen i skolan efter sommaren. Skönt att komma igång! Hade en halvjobbig föreläsning i mekanik men det var också det enda. Ikväll jobbar jag stängning på Subway. Osis, eftersom jag precis fått hem massa säsonger av SATC-serien. Ingen bra tidpunkt för jobb! ;) nu blir det snart mat, och sen dra mig ner till stan. Hoppas på att stängningen går snabbt så att jag hinner med sista bussen hem. Håll tummarna för mig!

Eftermiddag

Blöh, äntligen hemma efter en alldeles för lång dag. Tentan gick rätt så bra, över förväntan! Sen blev det stan som sagt. Köpte plastpåsar och en eyeliner, samt lite rakningsprodukter. Nu väntar en kort eftermiddag med sömn (hoppas jag) och middag, innan jag drar vidare till Camilla för att se på när de andra dricker ;)

Ses på subway ikväll mellan 1-4? Ni kan väl komma och köpa en smörgås eller två när jag är snäll och jobbar natt! Förresten kommer det hem 500 lösnaglar i 10 olika storlekar till mig nästa vecka. Tradera <3

Sov gott nu! Det ska jag i alla fall göra!


Dygna

Sitter uppe fortfarande och pluggar (mamma, jag hoppas att du inte läser det här!). Ska jobba natt imorgon, mellan 01-05 så jag insåg att jag inte skulle orka jobbet om jag sov nu, och inte imorgon efter tentan. Passade på att skaffa en blogg, kanske inte det mest nödvändiga vid tenta-plugg?

Om några timmar, närmare bestämt fyra så sitter jag nog och väntar på 12:an mot lambohov borta i gamla linköping. Cykeln har fått punka och latheten efter sommarens cyklande tvingar mig att ta bussen ner till TER2.

Dock ser jag fram emot turen ner till stan med Camilla, en "sista-omtentan-firar-lunch" och kanske lite fönstershopping? Nu tillbaka till mina kära gränsvärden, derivator och primitiver. Love it! ;)

 

 såklart är jag helt svart mitt i natten förutom gula rosetten från förra sommarens uppvisning i cheer:en!

I väntan på gröten

Havregrynsgröten är på värmning och jag är klar för att gå! Har blivit lite sistaminuten plugg av standardderivator och standardprimitiver. Btw, ser förvåningsvärt fräsch ut för att ha varit uppe hela natten och utan att ha sminkat mig! Lär ju fått goda gener från mina föräldrar, plus att jag använder mina ansiktsprodukter rätt bra!