Adam Lambert - If I had you

Jomensåatt, vad händer ikväll? Blev bortglömd precis. :(
 Ta inte illa upp S, om du läser. Du vet att jag skojar.

Filmkväll med Maggis och Lukas kanske? Ska ju upp 5.30 imorgon senast, så det blir lugnt i alla fall :)

Ullared imorgon med bästa Camilla! Det ryktas även att Charlottes favoritdildo är ur funktion. Den bråkade i alla fall med henne om jag förstod henne rätt (läs. fungerar inte varje gång). Så det blir till att gå till MartinShop-affären som ligger där bredvid!

Kör nog en sista update innan jag lägger mig, ska försöka hinna baka lite också, inte hunnit det än! Eftermiddagen var inte så effektiv.


No music on

Blöh, ingen sömn i natt heller. Klockan 8 är det föreläsning i elektromagnetismen, och klockan 11.15 ska jag befinna mig i campushallen för ett härligt body pump-pass!

Ska fortsätta prata lite skit på msn en stund till, sen blir det dusch och fix! :)


Michelle Branch - Are you happy now?

Sitter i badrocken, försöker hinna lägga in Michelle Branch's skiva på min mp3 innan jag måste springa till bussen. Ska se till att fixa frukost också. Havregrynsgröt står på menyn, mums! Dock är jag nervös över vad Camilla ska dela med sig av idag, hon berättade att hon inte hade kunnat sova pg.a. en orsak. Inte helt ok, blir till att sova på bussen. Kameran är nerpackad i alla fall, och sminket är på. Nu saknas kläder och lite frukost i magen, sen är jag FFF!

Hörs ikväll :)


Diana King - I say a little prayer

Sjukt segt, borde sovit sen länge men jag fastnade här. Suck på mig. Ska upp senast 5.30.. lyckoost Martina.. Hoppas Camilla ringer och väcker mig.

Sovdags/filmdags till 5.30..


Stevie Wonder - Master Blaster (Jammin)

Tentan gick som den gick, men det finns ju fortfarande efter jul kvar. Var så  nära att klara den men jag fick inte till det sista. Värdelöst. Sitter och försöker samla krafter, ska klä på mig och ta bussen till gamla linköping, ja jag är lat. Det är kallt!

Sen hem till städningen, inte ok.

Segaste dagen, och jag måste aktivera mig heela tiden för att inte somna. Dock måste jag ta en powernap på eftermiddagen efter julmarknaden. Vore värdelöst att behöva lägga sig direkt efter middagen ikväll.

Och ja, mitt inlägg blev värdelöst och tråkigt.


Michelle Branch - Goodbye to you

Jag är uppe, det är ett plus.
Jag har inte pluggat, det är ett minus.
Jag har gjort klart min "fusklapp", det är ett plus.
Jag är jäättetrött, det är ett stort minus!

 

Förresten, igår kom våran nya soffa.. big love. Plus att han som satte ihop den var sjukt snygg. Go MIO! Ska visa bild senare när jag kommit på hur man kommer in i mitt minneskort som jag har i telefonen. Kommer bara in i telefonens minne när jag kopplar in den via usb. Blö. Eller så tar jag bara en bild med min riktiga kamera.

Idag är schemat

- Frukost
- Tenta
- Lunch
- Julmarknad, totally alone.. :(
- Städa klart och pynta klart och baka pepparkakor!
- Hoppas på att S kommer över
- Filmmys med Lukas och Maggis kanske!
- Sova tidigt!


Cee Lo Green - F*ck you

Sitter och väntar in timmarna på att jobbet ska börja. Ska skicka iväg ett mail till min chef på cramo om jobbtider över jul också. Blir väl 4-5 dagar i alla fall. Lite småpengar, men det behövs alltid! Tillsammans med min subway-lön blir det lite cash i alla fall. Har legat och degat i korridoren med Johan hela eftermiddagen, tills han masade sig iväg ner till stan. Awesomerolig kille det där, honom tycker vi om!

Jobbar 19-01.30 ikväll, och imorgon 21-05. Hoppas att någon rolig själ bestämmer sig för att svänga förbi och döda lite tid. Jobbar ju själv nästan all tid i helgen förutom en halvtimme i början ikväll, och 01-05 imorgon.

 

Skitful bild från våran korridorsfest häromveckan. Sjukt bra kille i alla fall!

 

Mjao

Brr, sjukt kallt ute! Kom precis hem från Jocke efter en trevlig kväll. Hockeyn ikväll var en upplevelse också, men vi lämnar det där. Jag lägger det bakom mig. Kul hade jag i alla fall!

Ska hämta hit täcket och sätta mig och se senaste avsnittet av desperate housewives. Missade det i tisdags, not good! Sen blir det sova. Har ledigt imorgon, ska fixa klart i rummet och kolla om köket behöver fixas igen! På kvällen jobbar jag, 19-01.30 :) hälsa på vettja!


NamNam

Ser dom lite gråa ut mån tro? Wth, goda var dom!

Står och övar lite dans nu, inför kvällens hockeymatch. LHC - brynäs?

 

Sån koll har jag! Men så övar jag också danserna till Eric Saade's manboy och masquerade. Förklarar dagens förvirring!

 

Over and out


Muffinsbak

Kom äntligen till skott och gjorde mina muffins, skulle haft såå mycket mer vit choklad. Men det är lite för sent för det nu :)

Bloggen vill tydligen inte lägga upp bilder nu, så det kommer senare! Nu ska jag äta en liten muffins och dricka ett glas mjölk, se lite på tv och sen somna. För imorgon ska jag vara effektiv innan jag ska iväg på matchen! Sen ska jag hem till Jocke och se film. Lär bli mys, får se vad han har valt för film bara!

 

Brr

Idag får man ha mössa på sig inomhus. För det är så sjukt kallt ute nu. Eller egentligen är det bara någon minusgrad, men försök säga det till en tjej som är dum nog att gå i tights. Mys? hell no.

Frös förövrigt ihjäl när jag väntade på bussen hem. Ska värma mig vid ugnen snart när jag gör klart mina chokladmuffins med bitar av vit choklad i och mina hallonmuffins. Gott ska det bli! Sen måste jag även öva på den så kallade "maries dans"-dansen. Match imorgon, om vi blir tillräckligt många. S dissade mig ju (läs. ligger hemma i feber) så jag måste ju komma på något annat att spendera morgondagen på. Blir nog en vända i tvättstugan, en sväng förbi Erik och hämta elektroboken samt plugg och julmysfix!

 

 

hade förövrigt min body från gina idag för första gången sen jag köpte den för x antal månader sen (sommarrean tror jag) och den satt som en smäck. Gillar't. Tillbaka till muffinsarna och livet.


Cola-Cravings

Inte förrän just idag, mitt i natten, tidig morgon, nu klockan 3.30 så har jag känt ett så enormt sug efter en STOR cola zero. Och jag menar verkligen ett stooort glas cola. Kanske skulle sno lite vanlig cola av Johan i korridoren? som lite nödcola tills jobbet på fredag. DÅ ska jag allt ta med mig nästan en liter cola hem efter stängningen, om vi har fått in de stora muggarna igen. Men det borde vi fått... Can't wait.

Vet ni vad jag ska göra ikväll förresten? Åka till S och hans hund. Ska bli mysigt :)


@Camilla's

Sitter hos camilla :) vi ska ner på flamman snart men jag har inget att ha på mig, som vanligt alltså!

And when I wake you're never there..

but when I sleep, you're everywhere.

Mr.S

Du har gjort min kväll.

4/11-2012

Matchen gick bra, vi fick dansa 2 ggr, trist. LHC vann i alla fall! Nu sitter jag och pratar med bästa S på msn, han är den enda anledningen till att jag använder msn fortfarande överhuvudtaget. Ikväll blir det programmering för hela slanten, måste rädda projektet även om jag inte fattar vad jag gör riktigt! Önskar dock att jag hade en bärbar så jag hade kunnat lägga mig i sängen och mysa ner mig istället för att sitta inlindad i sju filtar vid min stationära. Plus att jag är sugen på chips eller glass eller godis. Bara det är gott!

Mina tankar går till J idag. Jag tänker på dig, och jag finns med dig till slutet. Du klarar det här!

 

I sängen

Legat i sängen och varit allmänt less på livet idag. Rörde mig inte därifrån förrän klockan åtta på kvällen. Sen kommer S med något dumt sms och jag blev ännu mer less, så nu ligger jag i sängen igen. Tack Camilla för att du bryr dig och förlåt att jag inte kom till skolan idag. Du är guld värd, och jag tycker om dig!

Lite hell's kitchen, sen sova.. för det har jag ju inte gjort på 3 timmar.


Sleepless night

Ännu ingen sömn. J var här och tröstade mig, bra eller inte, det vet jag inte. Nu verkar det bli lite film för min del, ensam. Ensam. Låter så sjukt sorglig för tillfället, men jag har faktiskt aldrig blivit lämnad förut. Nu vet jag hur det känns, och det sved mer än jag trodde att det skulle göra.

Jag är stark, starkare än någonsin. This is going to make me even stronger. Psykiskt i alla fall. Fysiskt får vänta till afron som börjar om cirka sexton timmar.


Freepower vs Afro power dance

Idag var jag på mitt första pass i freepower. Har velat testa på det riktigt länge eftersom jag älskat afro power dance. Freepower är en blandning av yoga, afro power och kampsport. Det blev riktigt svettigt och härligt! Med sparkar och slag där man kunde ta ut sin ilska, samt ett skönt, stillsamt yogapass att avsluta med så var det perfekt. Antagligen något jag kommer fortsätta med ett tag. Ikväll blir det dock afro power dance med min tjejförening inom maskinsektionen.

 

Börja blogga igen

Slutet på det goda. Han lämnade mig, så nu står jag här ensam igen. Han var en väldigt fin person, och när jag sa till honom för en vecka sen "du förtjänar någon annan, någon mycket bättre." så lyssnade han tydligen. Antagligen för att jag gjorde lite dumma val i lördags, som jag ångrar idag. Han kunde inte ge mig det jag ville ha, så jag hittade annat. Till mitt försvar så var grabben oerhört svår att prata med och jag kom aldrig fram till om vi någonsin var tillsammans, och det tror jag inte. Det kan jag inte tänka mig. Jag tyckte inte det i alla fall.

Detta ger mig en minimal tid över i alla fall, med tanke på att vi oftast träffades kvällstid efter att båda suttit i skolan hela dagen, så kan jag ju inte säga att det ger mycket tid över till annat. Men lite bloggande hinner jag börja med igen, trots allt. Något måste jag ju fördriva kvällarna med, utöver träningen och jobbet.

 

Over and out