Jag har fått en lägenhet!!!!

Som rubriken lyder bara..

We just have to pretend that summer will be here for a long time, for it to stay.

 
 
Hur snygg är inte den badräkten hon har på sig? Mums!
We just have to pretend..
 
 
Letade fram lite sjyssta exemplar av lite mer täckande men ändå snygga bikinis för er. Även om jag vill ha hennes!
 
 

Passion for fashion

As simple as it can get.
 
 

En fråga jag har sluppit besvara förut.

Häromdagen besökte min kollegas barn jobbet. De kom dit när jag åt lunch så de satte sig såklart och åt lunch med mig. Flickan och jag bondade ganska snabbt genom mina då nymålade partynaglar (se bilden nedan) och sen pratade vi om hennes pappa/min kollega en stund och om hennes mat. You name it. Från ingenstans börjar hon fråga frågor om min pappa. Vart han är och hur gammal han är, om han är söt och massa andra frågor. Allt jag kom och tänka på var han är död. Men det kan man ju inte säga till ett barn och jag insåg bara hur ledsen jag blev...
 
Jag har aldrig fått frågan förr direkt. Eller det har mer varit "vad heter din pappa?" "jaha.. jag beklagar" men den här tjejen matade mig med frågor om min pappa och jag blev helt ställd. Den fina lilla tösen visste liksom inte vilka känslor hon tog till ytan, och jag hoppas verkligen att jag nästa gång känner mig mer förberedd. Den där känslan vill jag ogärna få tillbaka..
 
 

Minibloggpaus

Så där, nu är jag här igen! Jag har haft en del att fixa och dona med så bloggen har blivit lite lidande. Ni vet dock att ni kan följa mig på instagram där jag uppdaterar nästintill dagligen! Kan ni fatta att jag snart sitter i skolbänken igen och att jag snart skriver tentor igen och jobbar ihjäl mig med plugget.. Det kommer bli galet roligt!
 
Fram tills dess kommer min blogg handla mycket om flytten, skolan, träning, vad man ska tänka på inför flytten. Sånt där vanligt skit som alla andra pratar om också fast från min point of view. Just nu sitter jag och håller tummarna för att jag ska få den lägenheten jag vill ha!
 
 

"Man ska inte ha drömmar, de mosas bara sönder till smulor en efter en.."

En tjejkompis skrev den här statusen på facebook i morse. Blir man inte lite ledsen och matt i kroppen när man läser det? Det blev i alla fall jag!
 
Jag tycker att just det, att ha drömmar är något av det viktigaste i livet. Har man inga drömmar, vad har man då att sikta på? 
 
Visserligen finns det ju en hel del drömmar som känns lite för långt bort, men tänk om du aldrig fick drömma och fantisera dig dit. Hade inte det varit tråkigt? Tänk dig själv när du var liten. Tänk om någon hade sagt till dig att du aldrig skulle kunna bli ett fotbollsproffs eller bli filmstjärna. Hade inte du lite gett upp hoppet om att någonsin bli det istället för att faktiskt ge allt och försöka nå dit? Man gör många platta fall och inser ganska ofta på vägen dit att det kanske inte var en vettig dröm men man hade ändå ett mål på vägen dit..
 
Som liten drömde jag om att bli kock efter att ha svängt ihop min första tomatsoppa. Det var ju inte jag som lagade den från början. Det var ju egentligen en sån där burk med felix tomatsoppa som man blandade ut med vatten men just där och då trodde jag att jag var sveriges bästa kock i den åldern och jag var så stolt över att ha åstadkommit en så god tomatsoppa. Jag var 8 år. Jag började drömma om att bli kock och mina föräldrar lät mig hjälpa till med matlagningen och lät mig tro på det och drömma mig dit. Som äldre insåg jag att det inte var min grej men de lät mig i alla fall drömma och försöka.
 
Idag drömmer jag om min framtida man, mina barn och hur min framtid ska se ut överhuvudtaget. Jag längtar till min drömframtid och det är just faktiskt den drömvärlden som får mig att kämpa på i livet.
 
Man måste få drömma och tro på saker utan att tro att allt ska bli skit, eller hur? Man behöver inte alltid vara realistisk men man kanske ska sluta drömma om att de som dött ska komma tillbaka och att man ska bli fotbollsproffs när man är 43. Tänk istället hur ditt liv hade sett ut om det hade blivit så som du drömmer/drömt. Se dock till att ha lite självdistans ifall du inte känner att livet du har nu är lika bra.
 
 
 

Mina mobilskal - Samsung galaxy S3

Skal till iphones måste ju vara en av de mest populära saluvarorna medan t.ex. Samsung troligtvis inte ens har en bråkdel så många skal. Jag tänkte i alla fall visa upp de skalen jag har.
 
 
#1 Blommigt skal med lite silverränder som ger effekt. Fyndiq.se
#2 Vitt skal med aluminium på mitten. Teknikmagasinet
#3 Nyaste plånboksfodralet, aztecmönstrat. Fyndiq.se
#4 Plånboksfodral i pu-läder. Ett av de bästa köpen! Fyndiq.se
#5 Silikonskydd. Perfekt skydd men inte det snyggaste. Fyndiq.se
#6 Fodral med plats för kort. Köpte det när jag köpte telefonen innan jag fixade skyddsplast. Siba.se
 
Fyndiq har samlat de billigaste skalen och man kan verkligen fynda där! Som ni kanske märkte ovan ;)

Dagens låt / Kelly Clarkson - Dark Side

Hittade denna genom den senaste releasen på Body Pumpen via les milles. Jag är kär i den här låten och mina kollegor kommer få höra den här nästan hela dagen idag!
 
 

Lets do this m*therfuckers.



Håller på och häller i mig min pwo för att sen cykla (j-vla regn..) ner till gymmet. Det blir ingen bootcamp och jag är typ jätteledsen över det så jag få köra på all by myself på gymmet. Kommer bli en hel del cardio eftersom jag inte sprang/tog en pw på lunchen idag! Har ingen koll på min 4-split just nu så jag har ingen aning om vilka muskler som ska tränas idag.. ;)

Tampons for free - juli!

Via andra bloggare hittade jag en sida som heter reddville.se där man kan anmäla sig till ett kampanjutskick kallat Tampons for free som ger en en ask med tamponger varje månad. Enda villkoret är att man måste fylla i utvärderingar efter varje utskick och därefter kvalificera sig till nästa.
 
I den här månadens utskick handlade det om cyklo-f. Det är ett receptfritt läkemedel som minskar din mens. Hur bra är inte det? Man tar 2 tabletter, 3 ggr per dag (så länge man behöver, dock max 4 dagar)
 
 

Mitt nya plånboksfodral - flera bilder.

Jag är kär. Förstår ni varför? Svara sen när ni tittat på alla bilder.. ♥
 
 

Onsdag - heeeela dagen.

Idag kommer det lite roliga inlägg upp från gårdagen! Så kika in lite då och då så har det säkert kommit upp något spännande! Det är så himla kul att ha något roligt att visa upp istället för alla lameass inlägg som ibland får fylla ut bloggen. Jag vet, det känns väl kanske knas att höra att man försöker fylla ut men de flesta som läser har en blogg själva och vet hur det är att försöka uppdatera regelbundet med intressanta inlägg?
 
Har ni lika tråkigt och grått väder som mig idag förresten? Blä.

Dagens låt / The script - the man who can't be moved

 

Kolla in mitt nya plånboksfodral till mobilen ♥

Åh, jag har letat så sjukt länge efter ett plånboksfodral eller skal till min mobil som är aztecmönstrat och i söndags hittade jag ett snyggt fodral på fyndiq.se!




Jag ska visa er alla "funktioner" och så imorgon men jag är verkligen helnöjd!

Fick mina nästan sista smyckesgrejer och nagelfixargrejer (får nog det sista absolut senast imorgon, I hope!) så jag ska knåpa ihop mina nya makramé/shamballa-armband ikväll!

I alla fall, är inte fodralet to die for? Det är i alla fall så typiskt min stil!

Välja-skor-ångest deluxe.

Jag ska åka till Linköping i helgen (åååh, jag längtar!!) - Jag och Camilla ska till Linköping och fira Elin! Vi ska nog äta på en mysig restaurang och därefter ta något glas på storan!
 
Allt det där löser sig, men jag har skoångest. Eftersom jag inte har gått i högklackat på ett tag så har jag valt att använda kilklackar. Och nu står valet mellan ett par som jag vet att jag klarar av en all-nighter eller ett par nya som jag är kär i. Vilka tycker ni att jag ska välja? 
 
 
Lite för och nackdelar för varje sko kommer här!
 
De vita:
 
 Jag vet att jag klarar av en all-nighter utan att få ont
 De är lite mer somriga
 De är lätta att gå i
 Jag är inte lika kär i dessa
 De är inte lika snygga som de svarta
 
De svarta:
 De är jävligt snygga och höga
 Mina ben blir riktigt snygga när jag har dessa på mig
 De är lätta att gå i hemma i alla fall..
 Jag har aldrig haft på mig dessa en helkväll
 De är snäppet högre så risken finns att de kommer göra ont mot slutet av kvällen
 Jag kommer dra till mig massa slusk ( var tvungen att komma på något.. ;))
 
 
 
 
 
 

Dagens låt / Adelén - Bombo

 

Ny header!

Jag skapade en snabb, enkel header för att göra lite skillnad! Det är en bild jag tog under min och mammas resa till Gran Canaria. Det kommer troligtvis bli en mer avancerad historia senare men det får vara tills vidare! Den är väl lite ok ändå tills jag har fixat lite bilder på mig själv som jag är nöjd med?
 
Ska fortsätta fixa designen så att den går ihop lite med headern och fixa ikoner så att ni kan följa mig på instagram, bloglovin, blogkeen och kanske min lovebasket? Vi får se!

Helgen i bilder!

 
 
 
 
 
Jag håller på att lära mig min kamera ordentligt så klaga inte på kvalitén ;)

Jag behöver hjälp!

Om två helger ska jag iväg på barnkalas för min brors flickväns barn och jag har ingen aning om vad jag ska köpa för present. Hon fyller 7år och har det hon behöver. Förhållningsordern är: inget godis. Hon har hål i öronen, rider, dansar och sjunger. 
 
Men känns det tråkigt för en 7-åring att få örhängen eller känner de sig mer vuxna? Och om man köper leksaker, vad är de då intresserade av? Jag känner inga barn och jag känner ingen som känner någon som har ett barn (en tjej) i den åldern.. så kom igen. Ge mig tips! Vad leker barn med idag?
 
 
Tänk att pogs var en av de roligaste sakerna.. små bitar av kartong som man sköt på ett torn? Tänk den som kom på den idén!
 

Stan idag!

Hej!

Jag gjorde ett inlägg igår kväll som försvann så jag blev förbannad och gick och la mig itsället för att skriva om det!

Jag ska i alla fall till stan idag och jag är på jakt efter en keps och en väska inne på belle shoes. Tror inte att väskan finns kvar men ni kan väl hålla tummarna för mig? Jag tror inte att jag kommer ge mig på att försöka köpa något mer.. kanske ett par löparskor eller träningskläder nu när det ändå är rea!

Vi får se senare när jag kommer hem! Instagramar nog mest under dagen. Har ni inte instagram kan ni ju glida in här och kolla på flödet jag har här till vänster! Annars hittar ni mig på MartinaElizabethh.

Vad ska ni göra en så här varm och fin dag? :)
Kram!

Mobilbloggarmartina!

Jag har äntligen skaffat mig fredagsplaner. Det blir en sån där typisk bästa-vänner-pratar-om-livet-och-tjockar-sig kväll ikväll! Tar med kameran så jag kan fota lite bilder och bjuda på.

Nu ska jag och mamma fixa klart grillspetten så att jag kan glida över till Jenny sen!




Michael kors love.


Jag är med och tävlar!

Jag har alltid velat ha en Daniel Wellington klocka (vem vill inte ha en?!) och nu har de börjat sälja en ny kollektion som är så otroligt fin! Kollektionen kallas Classy. Klockorna är som kollektionsnamnet säger väldigt classy och en tjej som heter Tove har fått chansen att lotta ut en valfri klocka ur just den kollektionen. Jag tycker att alla borde gå in och vara med på just den här tävlingen och den som vinner får gärna ge mig priset!
 
Hade jag vunnit så hade jag valt en i färgen bristol eller standrews.
 
Och du vet att det enda du behöver göra för att tävla är att gilla Daniel Wellingtons sida på facebook?! Vad väntar ni på? In och tävla! och när du ändå är där; Läs bloggen. Den är riktigt bra och har superfina bilder etc etc.
 

Damn

Haha, i och med instagramflödet som  jag skaffade så har jag insett att jag nu inte bör använda mig av samma bilder på bloggen.. Vilken miss av mig? Jag måste alltså börja ta bilder som endast är avsedda för bloggen och ha instagramflödet vid sidan. 
 
I-landsproblem...
 
Det är fredag idag och med tanke på vädret så känns det som att jag kanske får planera om kvällens löprunda och istället stryka tvätt, städa och plugga. (how fun, right?) Jag får se hur dagen fortlöper.. imorgon är det i alla fall spinning som gäller samt 1 timme gym som vanligt! Ska börja lägga om maten lite också.. Men den stora förändringen kommer inte bli förrän jag flyttar till Linköping!
 
Vi hörs senare pojkar och flickor!

It is on - Deffperiod börjar nu.

Det är dags att ta min träning till en ny deffnivå. En seriös deffnivå där både ni och jag kommer se skillnad. Nu är det dags att ta fram måttband och våg och gå ner i vikt tills jag ska göra min tatuering. Jag tänkte göra mina båda tatueringar på Studio S Tattoo i Linköping så fort jag har kommit ner dit och fått en tid. Jag längtar så!
 
Det blir i alla fall cykling resterande jobbdagar och förhoppningsvis en och annan löptur på lunchen. Måste hinna med livet runtomkring också men det får bli min struktur i livet. Det kommer bli tufft och jobbigt men jävligt kul att se resultat. Heja på mig.
 
Typ det bästa citatet! Nu är det dags för frukost. Havregrynsgröt och två ägg.
 
#LoveLife
 

Throwbackthursday



 

Utebliven bloggning idag!

Jag har massor att göra idag, hann inte ens tidsinställa några inlägg när jag kom till jobbet i morse. Det här tidsinställs vid lunchen så att ni får någon update under dagen!
 
Idag är det jobb som gäller, sen ska jag cykla hem som en galning för att städa mitt rum, byta om och sedan dra på bootcamp och CT. Det ska bli j-vligt kul! Hörs mer imorgon när jag har tid :) 
 
Kram!
 
 

Läsvärda bloggar!

Min fina vän Elin har en jättefin blogg som handlar om hennes liv som ensamstående och allt runtomkring. Hon är mamma till min första bebiskärlek Vilja och är en otroligt stark och klok människa. Hon är väldigt duktig på att skriva och jag undrar alltid hur hon kunnat träffa en så värdelös man som sticker när det inte riktigt passar. Men vi alla hittar rätt någon dag, hon förtjänar ändå det bästa i livet!
 
 
Jag har alltid tyckt om att läsa om olika sjukdomar/problem som får en att tänka till och som ger en något att tänka på. Tjejen jag kommer prata om just i det här stycket är en tjej född 91 med namnet Sara. Hon har en sjukdom som jag inte kände till innan jag läste hennes blogg, som kallas Klippel trenaunay syndrom. Även hon en väldigt stark tjej som klarat av många dagar på sjukhus. Hon svarar gärna på frågor och visar upp mycket av det pyssel som hon åstadkommer under sina vistelser på sjukhus. Läs! Hon har även ett utlottning av lotter i samband med att bloggen 4 år just nu! Gå in och tävla :)
 
 
Jenny är min bästa vän sen många år tillbaka. Jag står bakom henne i alla situationer och hon gör såklart det samma för mig. Hon är också en otroligt stark människa (fy vad mycket starka människor jag har i min närhet ;)) och har en superfin personlighet. Söt är hon också. Hon lever ett liv innehållandes mycket fest och träning!
 
 
Är ni ute efter en ny bloggare inom området mode så tycker jag att ni ska ta en titt på en tjej från min gamla cheerförening Lighnings. Maja Karlberg är hennes namn, en 15 årig tjej som älskar att träna. Hennes blogg består av väldigt snygga bilder på mycket inspirerande outfits! Jag själv hoppas att hon kommer röstas fram under blogawards då hon och hennes blogg verkligen förtjänar det
 
 
De här fyra bloggarna vill jag hissa just idag! Har några fler på g men de sparar jag till ett annat inlägg!

My fav cobolt's

Fav. cobolt blue.

Nike shoes
1 260 SEK - yoox.com

Giuseppe Zanotti high heel pumps
4 865 SEK - harrods.com

Luichiny ankle boots
605 SEK - heels.com

Luichiny black peep toe shoes
635 SEK - heels.com

High heels
300 SEK - modcloth.com

Nike shoes
740 SEK - nike.com

 
 
Vilka är era favoriter?

Love my new shortshorts.

 
älskar mina nya träningsshorts från Nike!
 
Vill ni se vad jag fick mer i mitt paket igår så kan ni alltid kolla till vänster (iaf tills jag har lagt upp två bilder till på insta), postade en bild på instagram igår kväll! Annars kan ni hitta mig på MartinaElizabethh, följ mig gärna!

Nu ska jag iväg och hämta mitt paket!

Kan ni gissa vad jag har beställt för något? Ska ge er ett par ledtrådar!
 
 
Ha en underbar eftermiddag!

Power cheer and dance 12/13

 

Beställt!

Nu har jag äntligen kommit till skott och beställt mina första raybans. Någon (inga namn nämnda) söp bort mina billiga fulbrillor på Bråvalla så nu ska jag investera i ett par godingar! De är svarta på utsidan men på insidan är det ett bräckligt mönster som gör de lite unika. Hoppas att de kommer snart <3
 
Och ja, jag valde ett par i modellen wayfarer eftersom det är min favorit!
 
Visar bild när jag får dem. Eftersom det inte gick att sno bilder från  Campadres sida! Vill ni också ha chansen till riktigt bra erbjudanden, let me know så bjuder jag in dig till campadre!
 
 
Typ så här fast med ett annat mönster på insidan, snyggt va? :)

Storytel

Genom en hemsida som kallas buzzador fick jag möjlighet att pröva en månad kostnadsfritt på storytel. Det är en tjänst som erbjuder ljudböcker av alla dess slag för en viss summa per månad. Igår laddade jag ner min första ljudbok "En man som heter Ove." och har börjat lyssna på den. Jag är inte överförtjust i berättarrösten på just den boken men det är en bok jag vill läsa så då är det alldeles ypperligt att kunna göra allt annat samtidigt som man "läser" sin bok. 
 
Du skaffar dig ett konto, väljer betalningssätt, laddar ner appen och börjar lyssna på den bok du vill, det tar max 5minuter! Så himla smidigt! (det finns en hel del smarta funktioner som jag berättar om senare!)
 
Jag skulle definitivt börja använda den här tjänsten i fortsättningen om student-martina i mig kunde sluta vara snål men jag vet med mig att även om jag kan lyssna på böckerna vartsom så skulle det ta för mycket tid av mig och mina studier.
 
Vill du höra en bok kostnadsfritt eller vill du ha möjlighet att få vara med i såna här kampanjer? Kommentera så bjuder jag in dig alternativt skickar över en "gåva" med en bok!