Ingen rubrik. Fast ändå.

Snyggingar!
 
Jag ber om ursäkt för att jag inte haft någon vettig uppdatering men jag är såå fullproppad med plugg, träningar, stretch, hemmafix.. Allt sånt! Plus att jag måste gå runt och sakna E, heeela tiden. Förstår ni hur jobbigt jag kommer ha det under 7 månader med 2 träffar? 2 träffar. Imorgon ska vi i alla fall på bio och sen sover jag hos honom för mys. Sen ses vi ju inte förrän under påskhelgen eftersom jag åker till Linköping på söndag.
 
Jag ska i alla fall ge er ett slutresultat på mina fransar som har blivit tjockare och längre. SNYGGT! Så nuförtiden kör jag på lite eyeliner och böjda fransar. Naturligt och snyggt.
 
Vi hörs ikväll, efter jobbet. Puss!

Lite torsdagsmusik för att pigga upp!

 

My loved ones

Hunter - Adjustable - gloss
 
Bild från min instagram MartinaElizabethh

Kvällsinlägg - mobil



Har haft en riktig ta hand om mig själv kväll. Dels för att jag snart går in i en psykiskt jobbig period. Dels för all jävla äckelsnö (ursäkta uttrycket) Dels för att man behöver sånt ibland. Och såklart för att känna mig snygg ;)

Om det finns någon av mina läsare som tar illa upp av bilden, let me know.

Tänkte smsa en stund med världens finaste kille och sen somna till något avsnitt av någon serie på kanal5play.
Sov gott!

Work hard - play harder.

Snart blir jag en dubbelgymmare. Alltså, jag kommer bli medlem på mitt gamla gym igen. Jag längtade tillbaka till body pumpen och så, så vad mer kan man göra än att fixa så att man får ett fyramånaderskort? Då får jag gymkort, min cheerleadingavgift och en lagom massage för mina friskvårdspengar. Det blir väl helt ok? Sjukt taggad på att träna massor hela sommaren! Kommer dock stöta på T one too many times. Blir säkert jobbigt. Men jag måste bli snyggast och tajtast när E är borta. Jag har 6 månader på mig att bli bitchin fr.o.m. maj.
 
 

Superglandin - Eyelash Serum

 

Vecka 12.

Jag har panik över den här veckan. Jag vet inte hur jag ska hinna med allt som jag verkligen måste hinna med. E är lyckligtvis upptagen av jobb så det enda jag har bokat är träning imorgon samt bio/shopping/mys med honom fre-lör. Sen på söndag kväll åker jag till Linkan för lite tentor. Lite sent påtänkt att det är mars nu men jag måste klara tentorna. Alla 3.
 
Så det blir ännu en gång lite halvlame bloggande men jag ska fortfarande uppdatera. Det är ju bland annat sista veckan för Super Glandin Eyelash Serum innan jag ska ta efter-bilden! Jag ser grymt mycket skillnad och jag hoppas att mina bilder kan visa den skillnaden för er. Som lite "slutspurt" kommer det komma upp en hel del inlägg just om ögonfransserumet! Och lite sminktips från lilla mig etc. 
 
Bjuder på min favoritlåt just nu.
 

In love for real.

...

Fredagstune - Janet Leon - Heartstrings

 Typiskt bra gladlåt. Ha en fin fredagskväll så hörs vi imorgon!
 
 

Shopping i London

 
Ja, jag föll för trenden med stövlar från Hunter. Vilken modell visar jag vid ett senare tillfälle men jag är i alla fall kär!

Min före-bild som jag har missat att lägga ut på fransarna!

Jag har ju som jag tidigare nämnt fått äran att vara ambassadör för ett nytt Eyelash serum och jag kan tänka mig att ni har väntat på min före-bild och min halvtidsbild? Så jag tänkte bjuda på min före-bild i det här inlägget och så ska jag posta ett inlägg som jag tog i onsdags efter 1,5 veckas användning.. Spännande va? Jag ser jättemycket skillnad! Kommer dessutom lägga upp en bild på innan användandet med mascara. Så det blir två bilder idag och två imorgon så att ni kan jämföra. Jag hoppas det blir bra!
 
Osminkad
 
 
 
Med mascara, ljuset faller sig olika. Kanske inte optimalt ställe att ta bilder!
 

Throwbackthursday - Music - Backstreet Boys

Det var ju två veckor sen jag gjorde en throwback på någon gammal artist eller grupp så här kommer den här veckans lista. Den här veckan är det snyggingarna från BSB som får min topp 5. (Inlägget las aldrig upp på torsdagen, ber om ursäkt)
 
 #1
 
#2 Lite nyare låt!
 
 
#3
 
 
#4
 
 
#5
 
 
Enjoy. Visst var det ändå lite mysigt med musikvideos förr? Det finns ju fortfarande men jag tror inte att det är så stort i Sverige längre sedan ZTV försvann och sedan MTV blev som det blev (med alla lameassprogram hela tiden)

Du är verkligen vacker.

Man mår bra av komplimanger som är ärliga. Genuina, fina och i välmening. Jag låg i sängen med E igår och pratade och sneglade på tv:n. Efter en stund låg vi bara och tittade på varandra en stund. Efter den där stunden så sa han "Du är verkligen jättevacker" - En mening som jag aldrig fått höra på ett mer genuint sätt. Han har sagt att han tycker att jag är snygg och ser bra ut men inte förrän then and there förstod jag att han verkligen menade det han sa. Jag har som många andra tjejer, lite trustissues, som kanske inte främjar eller ger några fördelar när man träffar killar och dejtar, så det är svårt att ibland tro på när en kille slänger fram ett "du är så jävla snygg."
 
Jag borde bli så mycket bättre på att ge personer komplimanger. När jag är ute på krogen eller när jag sitter på bussen och ser något som jag verkligen tycker är snyggt eller något som jag gillar så brukar jag säga det till personen. Alltifrån att tjejen har snygga kläder till att hen borde le oftare för att det är fint och det smittar av sig. Lite lamt kanske, men effektivt, och det kan ge människan en push. 
 
Så "komplimera" mera ;)
 
  Låten har väl egentligen inte med texten att göra. Jag älskar den bara för att den är vacker.
 

Bucket List

Jag läste en artikel i aftonbladet idag om en 14-åring som hade skrivit en egen bucket list inför livets avslut när han fick reda på att han skulle dö. Ni hittar artikeln häär! Kan ni förstå hur stark och mogen den killen är som vänder det dåliga till något som gör ens dagar i livet till de bästa? Att veta att man bara har ett par månader kvar i livet när man bara är 14 år. Han är bara barnet, och han ska fundera på vad han vill bli i framtiden och gå ut och leka med sina kompisar, sitta och häcka framför datorn och spela.. inte bestämma vad han vill göra innan han dör. 
 
Jag tror att en bucket list är en väldigt bra ide om man vet om att man ska dö inom en snar framtid. Jag tror på att man ska göra det bästa av alla situationer och se någon mening med allt som händer. Jag säger inte att en 14-åring ska förstå att han faktiskt ska dö så ung och att han ska förstå varför det händer just honom, men ni förstår säkert vad jag menar. 
 
Om ni fick veta att ni skulle dö inom en månad, hur skulle ni lägga upp er bucket list? Vad skulle ni vilja göra och hinna se/uppleva?
 
Om jag fick beskedet idag (hemska tanke..) så skulle nog min se ut typ så här!
 
 
 
Försök er inte på detta samtidigt som ni lyssnar på eran låtlista med kärlekslåtar... 
Själv började jag gråta som bara den.
 
Hemska, hemska tanke!

Ni är så fina!

Jag måste först och främst be om ursäkt för att jag inte har skrivit mycket på en veckas tid! Och sedan måste jag tacka er för att ni är så fina som har stannat kvar och läst min blogg även om det inte har uppdaterats. Tack tack tack!
 
Jag har så mycket att berätta för er, saker som jag vill dela med mig och visa på bild så fr.o.m imorgon lovar jag er att det ska bli bättring! Idag har jag en hel del att fixa och dona med men som sagt, promise. Imorgon!
 
Lite nostalgimusik till er på den här fina tisdagen!
 
 

Bra måndagslåt! Timbuktu & Damn - Stanna kvar!

Jag älskar den här låten!
 
 

I fredags fick jag hem mitt eyelash serum från Super Glandin!

I fredags så fick jag hem mitt eyelash serum från Super Glandin. Och ni kommer i min kategori "Mode och smink → Super Glandin Eyelash Serum" få följa min väg till långa fransar. Under eftermiddagen tänkte jag lägga upp mina före-bilder på hur fransarna såg ut i lördags morse innan och efter smink. Så ska ni om tre veckor få efter-bilder på hur det ser ut med och utan smink. Kommer däremellan självklart uppdatera er om hur det går och kanske ge er en sneakpeak på hur det ser ut efter halva tiden?
 

First day of londonweek.

Jag har massor med grejer att fixa inför london. Men jag är supertaggad på att komma iväg med min familj. Jag måste dock köpa en reseadapter så jag kan ladda min telefon, ta ut ett litet startkapital och planera lite rutter och kläder  etc. Idag tänkte jag t.ex. börja packa så att jag har det mesta klart. Ska självklart använda mig uttav min nya jacka som jag ska visa er sen. Jag har bara en halvlame bild på mobilen som INTE gör jackan rättvisa så jag ska försöka fota jackan med min kamera ikväll :)
 
Jobb idag! Vad ska ni göra?

Hej snyggingar!

Jag har massor att berätta och visa för er från igår och idag etc. Jag har köpt en jättefin jacka, fått hem mitt eyelash serum från Superglandin som jag ska börja använda. Jag har dessutom skaffat trådlöst nätverk hem till oss och imorgon ska jag klippa mig. Ja, ni hör ju hur mycket jag vill berätta för er! Sitter med mobilen och blogg.se's begränsade bloggapp så inläggen kommer bli lame om jag skriver bara härifrån!

Vi hörs imorgon, annars lovar jag att det blir massor av snygga och bra inlägg!

Sov gott älskade läsare. You know I love you!

Äntligen fredag!

Vad ska ni göra ikväll? Jag ska ut och gå stavgång ikväll och imorgon bitti. Jag har förresten varit jäkligt duktig på jobbet idag så jag är både stolt och imponerad. Ikväll ska jag laga bacon och tomatpaj också..
 
Rörigt "hejdå-inlägg" men jag måste åka iväg och handla nu. Hörs senare!

Hårfrisyrsångest

Jag ska ju klippa mig i helgen men jag har sån jäkla ångest för hur jag ska klippa mig. Jag vill ju inte klippa håret på längden mer än det behövs och jag kommer säkerligen klippa upp det så långt jag kan för att kunna sätta upp det i tofs men det känns så tråkigt. Ska man kanske göra slingor i lite ljubrunt/svart? Gah, help me please!
 

Fredagstune - Robin Stjernberg - You

 

Min älsklingsjacka har kommit ut i marinblått!

Kommer definitivt bli mitt enda vårköp utöver jeansjacka och en långklänning i bomull/polyster i vinrött eller svart!
 

Första dagen i mars!

Jag insåg precis att det bara är 4 månader kvar på mitt jobb. Alltså 4,5 månad tills skolan drar igång. Det börjar verkligen närma sig nu! Tur att jag i alla fall har börjat packa inför flytten. Allt som behövs är en lägenhet och sånt. Sen ska jag nöta tentorna och spika varenda jävel som jag skriver tills jag börjar, haha!
 
Den här härliga fredagen bjuder på mycket jobb, bestämma mig hur jag ska klippa mig, plugga, en stavgångstur och snack med mamma. Skulle åkt till Tobbe men jag orkar inte prata med honom idag, vill helst av allt lägga mig och sova ikväll bara..
 
Dags att fortsätta jobba! Min rast är över ;)
 
Idag kommer inlägg om dagens accessoarer upp samt lite prat om Super glandin och någon diskussion. Gårdagens throwbackinlägg från gamla bloggen uteblev eftersom jag inte hittade något intressant under den kategorin jag kollade på.. I'll find something later.