Bästa helgen so far.

Imorgon måste jag berätta allt om festivalen. Alla människor, minnen, spelningar.. allt ♥ Just nu tänkte jag lägga mig i sängen bara, lyssna på en ljudbok och skriva lite med bästa festivalsällskapet. Bästa helgen på länge!

Sov gott så länge :)
Kram

ihihi

Jag är typ nervös.. men jag packar och lyssnar på bra musik och planerar inför festivalen. Det här kommer verkligen bli riltigt kul! Det måste vara en av de spontanaste grejerna jag gjort. Åka ner utan att ha varit i kontakt med någon jag känner. Jag älskar att träffa människor och det är precis vad jag tänker göra i helgen. Ni kommer nog få en del tagginlägg på bussen ner imorgon då det är gratis internet och el.

Galet.

Vet ni vad...

JAG SKA TILL BRÅVALLA!!!!
 
Jag kör på min back-up plan tills vidare och hoppas på att Carro hör av sig under tiden. Så länge jag vet att jag har en fixad sovplats in case of emergency så kan jag boka buss. Ska bara hem och prata med mamma som kommer bli orolig för att jag tappar bort mig själv. Såå taggad!
 
 
 
Den här hoppas jag på att få hoppa till imorgon! Love. Big love.

Åhhh, grov ångest!

Jag har ju försökt få tag på Carro men hon svarar inte.. så jag har nu skaffat mig en back up-plan. Inte den allra vassaste planen eftersom den innehåller en snubbe som är kompis med min gamla kompis. Han är dessutom från Alingsås och typ festprisse. Hur f-n kan det bli så här oplanerat! Ska bomba Carro med sms, samtal och facebookmeddelanden tills hon svarar. I så fall sitter jag på bussen ner mot Bråvalla imorgon klockan 9. Eller ja, jag gör det hursomhelst för jag MÅSTE se John de Sohn och Avicii.
 
 
Vill tillbaka hit.
 

Bloggen är under konstruktion.

Som ni säkert ser har jag bytt design. Den är inte helt färdig! Måste byta lite typsnitt, färger och gör lite annat smått och gott för att jag ska bli nöjd. 
 
Jag fick dock veta att jag troligtvis ska ner till Bråvalla. Blev sponsrad med biljett (yay!) så jag får gå och campa helt gratis förutom resa och mat. Jag MÅSTE dit. Jag vill se John de Sohn, Avicii, armin von buuren etc etc.. men det blir helt alkoholfritt. Jag vill minnas den här festivalen.
 
 

Woopsie

Men oj, känns som att jag helt glömt bort att jag har en blogg! Men jag skulle vilja göra en ny design och lite omstrukurering för det. Har massor med nya bilder och mys att berätta! Snart flyttar jag även ner till Linköping och DÅ kommer min blogg troligtvis få ett helt annat flow och det kommer bli roligare att läsa. Jag har fortfarande (hur det nu kan gå till) några hundra läsare per dag, trots att jag inte har bloggat på ett tag.. Jag hoppas att ni har följt mig via instagram i alla fall? Där har jag uppdaterat en hel del! MartinaElizabethh heter jag :) när jag har fixat min design ska ni få ett flöde med de senaste bilderna i "menyfältet":)
 
 
Bild från Gran Canaria! Var ju där 12-19/6 :)

Jag har äntligen bestämt mig för hur min tatuering ska se ut!

Jag vet typsnittet, jag vet exakt vilken text, jag vet vad jag ska ha till den, jag vet vart jag ska göra den och jag vet när jag ska göra den och jag vet till och med vem som ska följa med mig när jag gör den!
 
Så nu ska jag träna arslet av mig gällande löpning tills jag kommer till Linköping i höst för då ska Studio S Tattoo få pryda min kropp för livet. Någon som har varit där och som tycker att de är bra?