Throwbackthursday - Music - Aqua

Det kommer även komma upp ett throwback-inlägg från min gamla blogg, fast lite senare idag :)
 
 #1
 
 
 
#2
 
 
#3
  
 
#4
 
 
#5
 
 
 
Det finns ju härliga klassiker som Barbie girl etc. Men det här är mina favoriter!

Vill du också tjäna pengar på att blogga?

Vill du tjäna pengar på att blogga? 
 
Klicka ovan för att börja använda er av tjänsten blogvertiser. Man får olika intresseuppdrag där man tjänar pengar!
 

That gingerboy is mine.

Igår var en jävligt bra dag helt enkelt. I alla fall kvällen. Sorry för sent morgoninlägg btw, passade på att skriva ihop det nu på lilla rasten så det är tidsinställt lite längre fram på förmiddagen :)
 
Idag blir det jobba, åka förbi apoteket och därefter hem och plugga. Tänkte ta mig ut och gå med stavar efter middagen också. Eller så svänger jag förbi erik alternativt tar en promenad/löprunda med honom. Jag har ju fått för mig att jag ska börja träna med honom. Grabben är för det första militär, och för det andra så tränar han inom jobbet typ jämt och jag antar att han ligger i hårdträning nu när han ska iväg och göra utlandstjänst också. Jag vill tydligen dö ung.. 
 
Ha en fin dag! Kommer upp ett inlägg med lite throwback-music top 5 senare. Vilken artist får ni se då!
 
 
Favoriten bland alla läppsyl! 10 spänn på hemköp. ;)

Ansiktsvård - mina tips! (försenat inlägg)

Jag har ofta fått beröm över mina lena kinder och att jag har väldigt fin hud i sig i ansiktet. Så jag tänkte komma med lite tips på billiga produkter som jag använder som jag tycker fungerar för mig. Jag har nog en ganska blandad hudtyp. Men det är inget jag har kollat upp ordentligt..
 
Jag gör den här rutinen varje morgon och kväll (förutom vissa grejer.. Ni får se)
 
First thing first. Only evening routine
Har jag haft smink under dagen, vilket jag använder nästan varje dag så använder jag mig av sminkborttagning från Nivea som heter Double effect make-up remover. Det viktigaste är mascaran/eyelinern och min bb-cream.
 
Second of all.
Därefter tvättar jag mig med Clearasil Daily Clear Oil Free Gel Wash. Först sköljer jag ansiktet med ljummet vatten, därefter masserar jag in gelen i hela ansiktet. Efteråt är jag är noga med att tvätta hela ansiktet ordentligt för att få bort all gel. Ibland, kanske 1-2 ggr i månaden använder jag mig av en ansiktsskrubb.
 
Third move.
Jag använder mig av Clearasil Daily Clear deep cleansing toner. En bomullspad med tonern på och tvätta hela ansiktet. Man inser här hur mycket av t.ex. min bb-cream eller så som kan finnas kvar. Efteråt känner man hur lent ansiktet blir.
 
Fourth step.
Sist i rengöringsproceduren använder jag mig av en återfuktande ansiktskräm. För mig fungerar Neutrogenas visibly clear Oil-free Moisturiser perfekt. Den är lagom dyr och har en väldigt bra återfuktande verkan. Vill man kan man byta ut denna mot någon fetare nattkräm på kvällen.
 
Fifth thing. Only morning routine.
BB-cream. Loreal Nude magique - Medium skin tone. Äckligt bra fungerade bb-cream som gör nytta. Den jämnar ut min hudton perfectly. Ger mig lyster och jag får snyggare färg i ansiktet. Den ger mig dessutom solskydd under dagarna med spf 12. Bättre än inget alls, eller hur?
 
Dessa 4 stegen, det blir ju 4 "morgonsteg" och 4 "kvällssteg", gör jag alltså varje morgon och kväll. Och min hud mår bra och ser fräsch ut. Alla dessa produkter går att köpa på kicks alternativt i matbutiker.
 
Lycka till!
 

Nya headern uppe!

Sådär då! Nu har den nya headern laddats upp. Ska ju som jag har sagt så länge göra om lite i designen men ni får ha lite överseende med det. Jag håller ju på och lära mig det här med kodmaller ska ni veta! Jag har precis kommit på hur jag vill ha det, nu ska jag bara se till att få det att bli gjort.
 
Men vad tycker ni om min header? Rätt cute, huh? Den är lite mer mig och lite mer stilren för den delen. Hoppas ni står ut med den!
 
Have a nice day!

Haha, jag insåg en sak nyss..

Jag har ju inte bytt header alls ju? Jag som var helt säker på att jag gjorde det under min lunch igår, men icke. Tala om förvirrad tjej! Den kommer upp under eftermiddagen i alla fall tillsammans med lite nya inlägg. Så, stay tuned fina ni!

Igår på träningen!

 
Skulle vilja visa hur bra vi faktiskt kan vara men alla var tyvärr inte helt fokuserade igår tyvärr. Dock spelade vi in en gång som var helt ok så den bjuder jag på!
Till mina teammates: Vi kan det här bättre, snabbare och snyggare!
 
Tycker om er massor!

Fullsmetat på jobbet!

Jag har flera högar med papper men jag har ingen aning om vart jag ska börja.. Jobbigt! Men jag får se hur det går med det idag. 
 
Mina planer för idag är jobba såklart, sen hem och plugga samt laga middag och efterföljande filmmyskväll med Erik. Idag tänkte jag ge tips på ansiktsvård som fungerar för mig samt lite klädtips och diskussionsämnen. Kanske lite skön onsdagsmusik på det? Vi får se! Bjuder på en sjysst bild så länge, som jag tog igår morse när jag kom hit! Have a nice day readers.
 
Puss
 

Idag kommer min nya header upp ;)

Dock blir den lika snabbt ihopfixad som den förra, men med lite mer struktur. Hang in there :)
 
Så, tisdag idag. Favoritdagen på hela veckorna! Cheerleading och gym-dagen! 
 
Jag har inte så mycket att berätta i mitt morgoninlägg idag, men det kommer såklart upp massa inlägg under dagen. Puss!

Pluggkväll!

Har laddat upp med mango och nyuppdaterad spotifylista (den håller på och synkar...) och just nu lyssnar jag på gamla skivor från när jag var liten. Ni kommer väl ihåg hits for kids? Grymma minnen!
 
Anyhow. Tänkte bara göra en kvällsupdate, måste nämligen forsätta med pluggandet nu!
Ha en underbar kväll!

Dagens låt - Anton Ewald - Begging

 
 
Han är ju definitivt inte ful att titta på!

Smile and the day will offer you some great moments.


Ny vecka!

Well hello there,
 
ny vecka! Sportlov för vissa, jobb för andra! Jag har haft en fullsmetad helg som avslutades med trevligt sällskap! Jag berättar mer om det senare.
 
Idag kommer det upp inlägg om:
Träningstips
Måndagsmusik
Lite måndagsinspo
Någon bild eller 7
 
Det gamla vanliga efter mitt typiska morgoninlägg. 
 
Har ni någon önskerubrik eller något annat spännande som ni vill att jag ska prata om så lämna en kommentar. Jag har många åsikter men ibland svårt att veta vad ni, mina läsare, vill läsa om. Tänkte ju att jag skulle börja med att ta något inlägg i taget från min gamla blogg och lägga in emellan, lite då och då. Eller om jag ska göra lite som på instagram med tbt. Vi får se.. :)

Love this friday tune - Axento - We live for

Vad föredrar ni för musik förresten? Jag laddar just nu bara upp housemusik så jag kanske borde vidga mig och tipsa om andra grymma låtar som inte är house?
 
 
Enjoy som fan!
 

Fredagsplaner

Jag hade inte tänkt göra så mycket efter jobbet idag. Ska svänga förbi posten och hämta paket från members.com tänkte jag, annars blir det bara lugnt hela kvällen! Kanske svänger förbi Erik en stund, han bor ju mitt över gården bara. Får se helt enkelt. Är det någon av mina läsare som ska hitta på något kul ikväll?
 
Imorgon blir det gym, träffa Niklas (min bror) nya flickvän samt melodifestivalen. Men mer om det då. 
 
 

Lite fredagsmusik - Burning - Ivan Gough & Feenixpall

 
Lovelovelove this.
 
Kommer bjuda på en till fridaytune ikväll :) plus lite andra inlägg.

I vår är jag ute efter den perfekta jeansjackan!

H&M bjuder på dessa i år:
 
 
Jag hade tänkt att försöka hitta någon snygg jeansjacka samt en långklänning i bomull/polyester i London! Vad är ni ute efter i klädväg till våren/sommaren?

Time to be fit & smart!


Jag har hittat det finaste Aztec skalet till S3:an

Perfection.
Ni hittar det här!

Det här med att inte känna något för någon som är kär i en själv

Om ni sluppit det scenariot så är jag glad för er skull. Det kan ju inte finnas någonting jobbigare?
 
Ni vet hur man ibland kan leta efter någon snygging till svärmorsdröm som man bara drömmer om. Sen hittar man en kille med perfekt stil som är rolig, snäll och ser väldigt bra ut. Han tar hand om sig själv och har ett bra liv. Man dejtar ett tag och inser att det 4-5:e gången inte är så speciell som den första gången. Man försöker och försöker hitta något som bara inte finns där. Hur berättar man för killen att man inte känner något? Jag har mer än 1 gång gett mig in i förhållanden där motparten varit såå kär i mig medan jag haft noll känslor tillbaka.
 
Har ni några tips på vad ni skulle gjort i en sån situation?
 
Det finns ju ingenting man egentligen kan göra förutom att prata om det, eller hur? Och bättre att man gör det för tidigt innan man försätter sig i ett förhållande som man inte trivs med. Man kan ju faktiskt inte skapa känslor som inte finns.
 
Så prata om det babes, det är alltid det bästa!
 

Träningsvärk från helvetet

Tack Therese och tack Lina för den fina träningsvärken jag har fått i mina ben efter tisdagens träning. Jag hatar att gå i trappor idag men idag är det i alla fall träning igen. Jag tror att min förkylning försvann helt igår också? SÅ skönt. Jag har längtat :)
 
Har en hel del att fixa med på jobbet idag så jag har tidsinställt några inlägg i alla fall. Lite mode, lite personligt, lite si och lite så. Stay tuned i alla fall. Ska försöka fippla i ordning min design också (fast det blir imorgon eller så)
 
Sen ikväll blir det träning: today is chest/shoulder day!
Jag kör nämligen efter detta 3-dagars pass:

Dag 1: Bröst,axlar(främre och mellersta), triceps
Dag 2: Rygg, bakre delen av axlarna, biceps
Dag 3: Ben, mage
 
Jag kör även en halvtimme - en timmes konditionsträning och har 1 liten stretchperiod samt 2 längre. Den första är till för mina ben inför konditionsträning. Har problem med knän och vadmuskler så jag brukar försöka stretcha ut dessa. Sedan kör jag mitt konditionspass och därefter en längre stretchperiod med en riktig genomkörare för hela kroppen. Efter det blir det styrka och till sist stretch med fokus på de muskelgrupper jag tränat under dagen. 
 
Babblade på ordentligt nu, ursäkta ;)

Fan

 
Again and again.. NU är det köpstopp!

På väg från gymmet till cheerleadingen!





We're better separate

Har ni tänkt på hur skönt det känns när man vet att båda parterna har gått vidare? Jag har aldrig älskat mitt liv så mycket som jag gör idag (förutom när pappa levde) och det beror delvis på att jag har kunnat släppa mitt ex, dåliga relationer och att jag lever mitt liv som jag vill leva det. Vissa människor är ett kapitel i en bok som ger lärdom och vishet men det stannar där. Man lär sig verkligen av misstag. Och visst är det skönt att bara acceptera att man mår så mycket bättre efter separationen?
 
Idag dejtar jag men jag gör det på mina villkor, går inte för snabbt fram och har insett att jag har kommit till en punkt i mitt liv där jag inte behöver bekräftelse från någon annan än mig själv. Jag letade bekräftelse väldigt länge och hoppade från pojkvän till pojkvän så fort det tog slut med den andra. Jag tränar cheerleading, en sport som jag håller nära mitt hjärta. Vissa tycker säkert att jag är för gammal för att träna det men jag har något år kvar eller två innan jag kan lägga det bakom mig helt. Jag vill känna känslan av att stå på tävlingsmattan en sista gång. Jag vill lära mig allt det där som jag var för rädd för att lära mig förut, det där som jag aldrig hade självförtroende till att lära mig. Jag vill bevisa saker för mig själv och det gör jag varje träning.
 
Jag har även bra och nära relation till min mamma nu, vilket jag inte engagerade mig i tillräckligt förut heller. Vi hittar på saker och trivs tillsammans. Och jag ägnar inte all min tid till att umgås med någon pojkvän. Pojkvän är inte för mig nu. Jag behöver vara själv, för det är då jag trivs som bäst och har tid att göra allt det jag vill och behöver göra. Snart börjar jag studera i Linköping igen och jag ska göra de sista åren till några av de bästa i mitt liv och samtidigt göra mig och min familj stolta. Fortsätta träna cheerleading fast i Linköping Lightnings och bara må bra.
 
Allt detta utan någon kärlek som jag ägnar tiden åt. Låt kärleken komma i framtiden men inte nu.
 
'Cause we're better separate.
 

Helvete, jag missade rayban-rean på members.com

FAN! Jag såg i förra veckan att det skulle komma en kampanj med rayban-solglasögon och jag har alltid velat ha ett par sjyssta i wayfarer-modellen. Jag har ju två stycken solglasögon i den modellen men inte från Rayban. Och så kom jag på det idag (rean började igår) och de två bågarna som jag var intresserad av är såklart sålda..
 
Hade velat ha modellen RB 2140 i svart men nej.. :(
 

Äcklig morgonhändelse!

Ok! Jag var just med om det äckligaste ever.. FY FAN! Jag äter ju piller som heter Ripped Hardcore - som säljs här - och jag har ätit de under perioder som jag håller igång som mest. Det ska vara fettreducerande om man tränar och så (I hope so eftersom jag annars blir ruinerad!) MEN nu till saken. Jag har ju alltid tyckt att de har luktat äckligt och inte heller smakat direkt gemytligt.. Så idag råkade jag, vilket jag ångrar jättemycket, rapa. Och fy i helvete vilken smak som nådde mina smaklökar. Det var starkt med någon söt eftersmak och det brände nästan i halsen. Jag mår fan illa..
 
Vad  gör man inte för skönhet?
 

Höll på att beställa ännu flera skor!

Jag har ju inköpsstopp när det gäller skor, insåg häromdagen att jag INTE behöver köpa fler skor.. Och nu har Nelly.com rea från 99kr på en hel jäkla massa snygga partyskor!
 
Köpte ju dessa skönheter som är på g hem till mig dessutom. 2/3 är dessutom vardagsskor för en gångs skull!
 
 
Så här såg det ut häromdagen när jag rensade i min garderob. Och det här är inte ens alla :)
 
 
Lite bubbeleffekt på så kanske inte alla syns.. 13 högklackade och ca 15 ballerina/tygskor/loafers etc.
 
Galet!

Jag vill bli brun igen!

Jag funderar på att börja sola solarium lite smått eftersom jag känner mig så blek så här på vintern. Jag har ju ett solarie på gymmet som jag skulle kunna börja använda men jag vet inte. Måste fundera över det där.. det är ju trots allt inte så bra att sola solarium.. Tobbe är ju så jävligt snyggt brun vilket gör att jag är jäättesugen på att bli det också!
 
Vad tycker ni? Är det värt det?
 
 
 

Update om London!

Vi bokade hotell i helgen och valde ett annat hotell än Hilton-hotellet. Nu blir det Novotel London city south istället :)! Åh vad jag längtar. Ni ska få massor av fina bilder när jag kommer hem sen!
 
Är det ingen som har varit i London som kan berätta vad man bör titta på och bra shoppingställen? I need to know!
 
 
Bild lånad häär!

Skönt med bloggfria helger?

Man får ju lite abstinens när man "glömmer" bort bloggen under helgerna. Alla läsare som man lyckats skaffa torsdag-fredag stannar ju sällan kvar när man slutar uppdatera mitt i allt. Men jag hoppas de hittar tillbaka.
 
Vecka 8. Veckan som ska tas för veckan då jag verkligen kom igång med träning och hälsosammare mat. Jag började dagen med mina vanliga piller och kapslar och hit och dit. Till frukost åt jag havregrynsgröt, den fiberberikade varianten. Den är såå god! Hade med mig en sån där sjysst blå plasttallrik som vi alltid hade när vi åkte på båtutflykt när vi var små. Minnen
 
Ha en underbar måndag!
 

Hur coolt är inte det här?

Så jäkla coolt!
 
 
 
Ok, det är inte coolt att 700 pers blev skadade men kolla på ljuset som ligger kvar!

Dålig morgon!

Jag känner hur man tappar vetskapen om hur man bloggar när man inte gör det på ett tag! Haha.. Anyhow. Det är skönt att vara tillbaka på jobbet igen! Men i morse när jag var på väg till jobbet insåg jag att jag hade glömt mitt busskort. Jag som ALDRIG glömmer mitt busskort. Det resulterade i att jag fick springa till tåget lika snabbt som bussen åkte samma bit. Eller rättare sagt en kilometer på 5 minuter medan bussen åkte liite längre på ca 4. Gissa om jag var slut i vaderna.. Sen plankade jag på tåget såklart och fick gå från tåget till jobbet.
 
Jag brukar tycka att det är en bra morgonpromenad men finns det något jag ogillar så är det att gå i slask.
 
Hoppas att ni hade en mycket bättre morgon än mig!
 

Tillbaka!

SÅ! Nu är jag äntligen tillbaka :) Nu blir bloggandet mycket bättre! Hatar att ligga hemma och vara sjuk.. det syns verkligen på statistiken när man inte skriver så mycket som man brukar.
 
Stay tuned, idag kommer inlägg!

Sjuk!

Gick hem från jobbet idag. När jag gör en sån grej så är jag ordentligt sjuk. Typ så sjuk att jag nästan sovit mig igenom heela dagen. Galet. Blev tyvärr ett mobilinlägg bara för att spread the word, jag är tillbaka med bloggen imorgon! Dock blir jag kvar hemma från jobbet en dag till!

Sov gott :)

Tatueringar på handleden!

Något som jag är jättesugen på att skaffa är en tatuering på handlederna, dock är det så sjukt svårt att bestämma sig om man verkligen ska göra det. Jag har funderat på att skriva love the life you live på ena och live the life you love på den andra MEN jag är inte 100% säker. Man kan inte gömma den, efter ett tag kommer det säkert inte vara lika häftigt men jag skulle vilja göra den.. Jag får se helt enkelt, men jag har bestämt att jag måste uttnyttja mitt presentkort från Inka tattoo som jag fick av dem i julklapp!
 


Headern uppe!

Så där! Nu är nya headern uppe. Blev lite smånöjd men som sagt är den bara temporär. Vill trixa lite innan jag bestämmer mig helt! Vill kolla efter nya bilder och så innan jag bestämmer mig. Men vad tycks? :)

Idag kommer en ny tillfällig header upp!

Ska fixa en liten snabb header idag eftersom jag inte gillar den jag har nu. Vet precis hur den ska se ut :) Men den kommer som sagt upp liite senare.. :) Kram!

Veckans planer!


Mondaytimes

Hej babes!
 
Sorry för uteblivet bloggande trots att ni varit så flitiga med besök! Jag har inte gjort speciellt mycket i helgen men det föll sig till att inte blogga ändå. Ibland orkar man bara inte!
 
Jag var och shoppade i helgen med mamma. Hon köpte en hel del nytt och jag kom hem med en (efterlängtad) ny plånbok. Den andra var så himla sliten! Slog till på en ljusbrun från Don Donna. Nothing special helt enkelt! Och billig var den också, fick den för 199:-! 
 
Har btw blivit såå förkyld. Jag vaknade i natt av att jag inte kunde andas! Blir till att köpa nässpray (hatar) för att kunna sova. Ska även dricka en hel jävla massa te så att jag blir frisk. 
 
Ha en trevlig måndag!

Snart hemgång!

Jag insåg häromdagen att jag helt har missat att flytta över alla inlägg från gamla bloggen. Så jag tänkte rensa bland de inläggen samtidigt. Vissa inlägg känns rätt tragiska, tråkiga eller uttjatade. Ska fundera på att göra en ny simpel header också, men jag får se hur jag gör med den grejen. Kanske väntar tills jag får lite roligare bilder? Har ju lite designfix att göra!
 
Ikväll har jag bestämt mig för att det blir gymmet. Jag känner för det helt enkelt och behöver komma iväg. Lite god proteinshake på det och fredagskvällen är fullbordad!
 
Vad ska ni göra ikväll babes?

Fredagstune - Long time - John De Sohn feat.Andreas Moe

 
Big love.

Egopictime!

 
Bjuder på en egobild den här fina fredagen!

Fredag!

Ska ni hitta på något kul idag snyggingar? Jag funderar lite på vad jag ska göra. Först ska jag laga middag till mig och mamma, sen funderar jag på att dra till gymmet så jag åtminstone har tränat 4 ggr den här veckan! I helgen blir det bara powerwalks som vanligt!
 
Bjuder på lite morgon-house.
 
 

Besöksrekord! :D

Vad kul, har fått ca 100 nya läsare idag. Inte vet jag vart ni kommer ifrån men jag är glad att ni är här och jag hoppas att det inte var sista gången! Blir inte så mycket mer till kvällsinlägg än så här men jag kommer somna med ett leende på läpparna.
 
Sov gott mina fina!

Those perfect red lips.

Jag älskar verkligen röda läppar på tjejer. Riktigt röda. Så jag tänkte tipsa på hur jag får de perfekta röda läpparna. Jag vet inte om det här sättet passar för alla men det är så här jag har fått "lära" mig att göra.
 
Först skrubbar jag mina läppar med läppskrubb från Lush som ni hittar här! Man gnuggar det bara på läpparna och slickar bort det när man är klar! Klockrent. 
Efteråt använder jag mig av en röd läppenna från MUS i färgen burlesque, antingen använder man pennan på hela läpparna eller så använder man bara den för att fylla i konturerna. Det kan se kladdigt ut annars!
 
Till slut använder jag MUS China Red. Och så tar jag bort det överflödiga med en servett.
 

Väntar!



Ursäkta att bilden hamnade på sidan.. Sitter i alla fall och väntar på ett möte och pratar med Christoffer! Ha en fin kväll :)

Mina favoritparfymer!

Jag tänkte ta och tipsa er om mina favoritparfymer just nu. Jag älskar verkligen parfymer. Så här är de, mina damer och herrar, min topp 5!
 
 
 
1. Chanel - Coco Mademoiselle
2. Lancome - La vie est belle - hittas bla här!
3. Lancome - Tresór in love - hittas bla här!
4. Guess - Seductive - hittas bla här!
5. Gucci - Guilty - hittas bla här!

Länkbyte - Jessica Delin - bloggar om mode, skönhet och sin utbildning!

Jag tänkte ta och tipsa er om vän som skriver en jättebra blogg! Den uppdateras med inlägg om mode, fest och vardag. Hon håller på och utbildar sig till ögonfransförlängare, vilket ser ut att gå jättebra (utav de fina bilderna att dömma!) Det bästa av allt är hennes riktigt snygga klädstil och otroligt fina utseende (jag har alltid varit avundsjuk på det sedan vi träffades första gången)
 
Så glid in på hennes blogg och läs den!
 
 

Londonresa bokad!

 
 
 
 
 
 
Den 8:e mars åker vi! Mamma, min bror och jag!
Vi ska troligtvis bo på ett hotell som heter Doubletree by hilton som ligger på westminister, visar bilder senare.
 
Det kommer bli sååå mysigt!
 
För er som också går i londontankar så finns det en hemsida som heter londonsvenskar.com där man kan få tips på aktiviteter/shopping etc. av personer som faktiskt bor där.
 
En av ställena jag kommer glida till är helt klart Oxford street för shopping! Det finns bland annat ett stort topshop-varuhus ♥ Ska även försöka leta mig till Victorias secret butiken som ligger i london!

Jag vill bara ha sommar nu!

Sommaren skulle underlätta hela mitt liv känner jag. Livet skulle kännas mycket lättare, man skulle automatiskt bli gladare, man kunde klä sig snyggare, man skulle kunna träna mer. Det finns tusentals anledningar till varför jag vill ha sommar (eller åtminstone vårvärme!) nu.
 
Varför jag vill ha sommar(värme)?
För att:
 
1. Jag kan börja cykla till jobbet igen - bra träning!
2. Jag kan använda min snygga jacka igen!
3. Det är så mycket lättare att klä sig snyggt!
4. Vi kan börja ha utomhusträningar = flera träningar och vädret tillåter!
5. Vem älskar inte sommaren?
6. Man kan träna utomhus ♥
7. Jag kan börja använda bikinis i min förhoppningsvis snygga kropp
8. Semestrar av alla dess slag!
9. Jag vill gå utanför dörren oftare
10. Jag flyttar!
 
 
 Översta bilden är från Koster när jag var där med världens bästa Ludde. Jättemysigt ställe!
Undre bilden är från Gran Canaria när jag var där med mamma på mitt favorithotell!

Nytt i min träningsgarderob!

 
Power Cheer and Dance i mitt hjärta! ♥

Dagens låt - I could be the one - Avicii vc Nicky Romero

Big love.

Liten update angående Super Glandin - eyelash serum!

Idag fick jag mitt första mail om mitt "ambassadörsskap" för Super Glandin Eyelash Serum! Jag fick lite mer info om uppdraget så jag tänkte att jag skulle ge er en liten update med den informationen jag fick nu! Jag kommer att testa det här serumet och fota en före och en efter bild. Efter-bilden ska tas 3 veckor efter före-bilden! Jag kommer såklart ge er update åtminstone 2 ggr per vecka för att ni ska vet hur mycket skillnad man ser. Serumet kommer att lanseras i slutet av den här månaden och det är också då jag kommer få hem mitt exemplar!
 
 
Märk väl att jag är rätt skeptisk till det här med ögonfransserum så jag ska försöka göra en rättvis bild av serumet utan att verka för "reklamig." Alltså kan ni lita på mina ord som skrivs här. Tills dess att jag får hem mitt exemplar kommer jag göra lite inlägg om återförsäljare och andra produkter som Super glandin (I grund och botten Scandinavian Health & Beauty) erbjuder. Stay tuned mina vänner!

Skoshopping!

 
Ett par sjyssta festskor till Linköping och två par vardagsskor. Nu när skogarderoben är uppdaterad behöver jag verkligen inte köpa några mer skor i år eller överhuvudtaget. Jag ska däremot sälja en del av de högklackade skorna jag har hemma. Jag har dock lite separationsångest.
 
Members.com har dessa på rea just nu, bland sååå många andra modeller. Kommentera med eran mailadress så bjuder jag in er. Det finns ett 70-tal fest och vardagsskor för det lilla priset 129kr/st. Kap!

Världens segaste måndagkväll!

Igår var jag på väärldens längsta styrelsemöte. Jag var på möte inom föreningen och det ångrar jag.. Jag var helt säker på att det skulle ta max 1,5 timme men vi hade en person som gillade att prata och jag kom inte hem förrän halv 10. Förstå hur seg jag var efter ett hårt pass på gymmet i ca 2 timmar och sedan det där pain-in-the-ass mötet. Haha. Jag var sliten när jag kom hem.
 
Har förresten beställt mina nya skor men de har jag gjort ett nytt  tidsinställt inlägg för. Och om ni vill kan ni få en inbjudan till hemsidan också! Jag fyndade tre par snygga skor för 426kr inklusive frakt. Nöjd tjej.
 
Vi hörs senare!

Loreal Nude Magic BB-cream

 
 ♥

BB- cream ♥

Jag var så jäkla skeptisk mot det här med bb-cream förut men jag har helt ändrat åsikt sen jag köpte min första i helgen! Jag har ändrat uppfattning helt. Jag var inne på kicks och fick hjälp av en jättetrevlig tjej som visade olika sorter. Jag ville ha en med lite lyster, lite täckande och samtidigt återfuktande och vi kom fram till att Loreal's Nude Magic skulle bli min sort. Och WOW?! Så äckligt bra grej så det inte finns, haha. Det är nu en favorit och jag kommer typ slänga allt som heter mineralpuder och så!
 
Jag rekommenderar i alla fall bb-cream. 
 
 
 
Snygg hud 2.0

Ambassadör för ett nytt eyelash serum!

Jag var en av de första att väljas ut som ambassadör för ett nytt ögonfransserum som ska lanseras! Ni kommer alltså få följa mig när jag testar detta. Jag har alltid varit skeptisk för att detta ska fungera och använde det som argument för att jag skulle få vara en av de 30 som skulle få vara med vid lanseringen. Och nu får jag min chans och jag ska berätta för er om det verkligen fungerar. Hoppas ni följer med mig på den här resan och att ni inspireras till att använda detta serum om det faktiskt fungerar. Berättar mer när jag har fått mer information!
 
Kommer även göra en ny kategori så att ni lätt kan följa just det ämnet! Kommer döpa det till Super Glandin Eyelash serum och ni kommer hitta det under fliken mode! :) Hoppas ni kommer gilla min recension av det!
 

Måndag morgon!

Hej snyggingar!
 
Som vanligt blir jag lite off på helgen eftersom jag ägnar tiden åt allt annat än min dator! Men nu är jag tillbaka och kör igång igen. Hoppas ni har haft en superbra helg, måste ju berätta massor med saker som jag lovade förra veckan! Så det kommer upp en del tidsinställda inlägg med det som jag har missat. Så häng kvar så får ni lite roliga inlägg!
 
Ha en underbar vecka!

Godnattinlägg!

Jag har precis hunnit skicka in min förebild till tävlingen så nu är jag så himla sugen på att dra igång. Kommer självklart dra igång en ny kategori som heter Transform yourself men det kommer vara nästintill samma inlägg som jag kommer ha under kategorin träning hädan efter!
 
Imorgon blir det en powerwalk vid klockan 6-6.30 med stavar. Det är faktiskt jättebra att gå med stavar även om man känner sig heldum! Efteråt blir det duscha, väcka mamma och sen sticka iväg och handla lite mat och äta ute. Jag tänkte även ta mig en vända till kicks för att kolla på bb-cream! Måste ha något lite vårdande samtidigt som min hud blir snygg!
 
Juste, imorgon ska jag berätta en spännande grej som jag ska få göra!
 
Sov gott alla söta! (Och tack för att ni gav mig ett nytt besöksrekord idag. Fina ni!)

Game on bitches!

Jag har hittat perfekta tävlingen som jag ska vara med i, med start idag(under februari månad)! Så när jag kommer hem ska jag se till att ta ett foto på mig själv (i sport-bh och shorts.) Sen är det som jag sa förut: Game on bitches. Vill ni också vara med och tävla och ha chansen att vinna många fina priser? Gå in och läs mer här!
 

Stort tack till byfia.com!

 I sommar behöver jag inte oroa mig för att inte vara snygg. Dessa skönheter från saltopeppar kommer sitta på min näsa! Ett par klassiska wayfarer. Insåg ju hur jävla bra jag passar i den modellen av solglasögon förra året men jag skulle vilja ha ett par svarta (eftersom jag bara har ett par leopardmönstrade) tack till byfia.com som har en grym blogg (väldigt läsvärd) och tack till saltopeppar för vinsten!
 

Häromdagen när jag kom hem var det en vacker himmel!


Tränade igår!

 
Det känns som att jag verkligen har kommit igång med träningen nu och det syns verkligen på mig redan efter den här tiden! Min kropp mår bättre och ser dessutom mycket tajtare och snyggare ut. 
 
Ikväll blir det sista vardagspasset och också mitt 4:e pass för den här veckan. I helgen blir det bara morgonpowerwalks med stavar! Game on bitches.