Ingen bloggning på g. ;)

Som en liten notis så vill jag bara meddela att jag inte kommer skriva något i helgen eftersom jag har 3 träningspass kvar plus att det är sista helgen jag hinner umgås med mitt hjärta innan han åker till Afghanistan alldeles för lång tid. Så jag kommer gråta sönder och träna bort min halvsorg den här helgen. Förresten så har jag lovat att jag ska vara mer biffig än honom om 3 månader när han kommer hem första gången så jag har något att ha fokus på tills jag får hålla om honom igen.
 
Fy vad less jag blev på livet nu. Längtar till cheerleadingen ikväll..
 
 
Det är vår i alla fall..

Hallå folket!

Jag har massor för mig just den här veckan så bloggandet blir som vanligt lidande! Jag har träningar typ hela veckan och jobb och plugg och träffa folk och så ;) Vill ni se hur min träningsvecka ser/har sett ut? ;)
 
Söndag: 1 timme kondition + mage/rygg + 2 timmar cheerlading
Måndag: 0,5 timme kondition + 1 timme bodypump
Tisdag: 1,5 timme kondition + ben/rumpa + 2 timmar cheerleading (gymnastik och hopp)
Onsdag: vila eftersom jag var halvt död
Torsdag: 0,5timme kondition, 0,5timme dans + 1 timme bodypump.
Fredag: 1,5timme kondition + mage/rygg + 2 timmar cheerleading
Lördag: 2 timmar bodypump + 1 timme löpning utomhus (om jag inte hjälper min brorsa vid båten!)
Söndag: 1 timme box + 2timmar cheerleading
 
Förstår ni att jag inte orkar blogga? ;)
 
 
Måste visa er min nya systemkamera och sånt skit sen! Men vi tar det nästa vecka när jag inte har så här fullproppat träningsschema. Puss!
 
Följ mig gärna på instagram för fler uppdateringar under tiden, jag heter MartinaElizabethh där!
 

Morgonträning

 
Ful vinkel som gör att min röv ser lång ut? Jag älskar min röv i andra fall men inte på den här bilden, haha.
 
Anyhow. Jag var på gymmet vid 6 i morse eftersom jag skulle lämna prover hos doktorn så fort de öppnade. Det blir nog ett pass ikväll också men endast lite skivstång + mage-rygg gruppass skulle jag tro!
 
Hörs senare snyggingar!

Bästa träningsdagen på länge!



5 km på löpbandet för första gången någonsin (jag tycker det är lättare utomhus) och jag fick en grymt bra tid. Såå mycket bättre än jag trodde! Så jag är grymt nöjd.

Efter det blev det en grymt bra träning med finaste cheerleadinglaget ever. Jag är så lycklig varje träning för jag älskar det. Så det så! ;) Nu blir det ett kvällsmål och sen hopp ner i sängen. Längtar till söndag!

Det finns inget jag hatar så mycket som att..

..vänta på att doktorn ska ringa. Men nu har jag i alla fall fått en läkartid vid 13.30 idag (ibland är sjukvården snabb!) och jag ska dit och lämna prover och hoppas såklart på medicin så jag kan bli frisk for once. Det är dags nu. Så nu planerar jag att jag ska äta min matlåda här och sen ta mig till bussen om ca 1 timme!
 

Dagens låt - Sleeping Satellite - Tasmin Archer

Idag tipsar jag er om en gammal goding från 92. Jag älskar den här låten!
 
 

Besöksrekord igår! :)

Inte vet jag vart ni alla bloggläsare kommer ifrån men jag är så ÖVERLYCKLIG. Ni har hjälpt mig att få in fötterna i bloggvärlden och jag älskar det. Idag väntar jobb, gym och cheerleading för min del samt ett par inlägg till er!
 
Och glöm inte att ge mig något tips på vad jag ska prata om i mitt åsiktsinlägg!
 
Ha en underbar dag!
 
 

Färdig!


Åh! Jag är så jävla nöjd med mig själv. Jag la på extra vikt på alla muskelgrupper idag och kämpade mig igenom passet. Jag darrade i hela kroppen efter passet men det är såå värt det i slutändan. När E kommer tillbaka från Afghanistan under sin första semester så ska han få se en riktigt snygg kropp som jag också är nöjd med.

Nu blir det ett litet kvällsmål med lite lättkesella och varma hallon! Sen ska jag packa min träningsväska och gosa ner mig i sängen. Ska såklart somna till bästa Morgan och Ola-Conny!

Imorgon ska jag prata om body pump, ge er lite tips på musik och skriva något härligt åsiktsinlägg. Har ni några tips så kommentera gärna, annars kommer jag på något bra ämne!

Sov gott!

Taggar till för bodypumpen ikväll..



..så jag kollar på fitspobilder och lyssnar på grym musik! Vad gör ni ikväll?

Hunterstövlar - fjortis eller snyggt?

Jag har tänkt på det här med Hunter-stövlar. Jag köpte ju mina när jag var i London nyligen och jag kan tänka mig att det ser lite halvfjortis ut. Men jag tänker lite så här att alla småtjejer som springer runt i dessa inte har jobbat och betalat för stövlarna själv, men det har faktiskt jag. Så vill jag vara nöjd över ett par stövlar som jag känner att jag kan lägga pengarna på här och nu, som jag inte tvingade mina föräldrar att köpa för några år sedan, så tänker jag banne mig strunta i om det ser fjortis ut. Jag är nöjd och lycklig och känner mig snygg ute i regnet, så lev med det.
 
Men vad tycker ni? Är det fjortis eller är det snyggt?
 
Själv har jag mina snygga Hunter Adjustable Gloss. Big love.
 

Dagens

Till detta har jag svarta jeans och mina hunter-stövlar. Stay tuned om mitt inlägg om enbart hunterstövlar.

Hello folks!

Jag har suttit på jobbet sedan i morse. Fick skjuts av Andreas så jag kan lägga till en halvtimmes övertid den här måndagen! Jag ska snart iväg på lunch så jag passar på att slänga in ett litet inlägg innan jag går iväg tänkte jag.
 
Ny vecka - nya möjligheter, eller vad är det man brukar säga?
 
 
Måndagen bjuder på regn (= jag kan använda mina stövlar utan att vara fjortis! :D) och jobb. Utöver det blir det plugg och min favoritträning utöver cheerleadingen - body pump! Idag har jag tänkt lägga på lite mer vikter på alla muskelgrupper för att ge mig en egen lite push och en rejäl träningsvärk! Mer om det senare.
 
Bjuder på en del av en artikel ur gårdagens aftonbladet också. Vad reagerar ni mest på? Att en 4-åring har en iphone eller att batteriet till iphonen exploderar?
 

Upptagen tjej!

Jag har varit upptagen nästan hela helgen så jag har inte orkat uppdarera så mycket! Jag har umgåtts med E, med Jenny, fixat en del här hemma och så! :) men ska fortsätta här nu, så hörs vi senare eller imorgon :)

kram!

Liknar vem..?



Någon som känner igen vissa likheter i beteende med en person? :) utseendemässigt är de lååååångt ifrån varandra!

Snart hemgång och helg!

Imorgon kommer allt vara som vanligt igen! Kanske ett par läsare som stannar kvar av de som hittade hit via Nichole men annars har det nog definitivt lugnat ner sig. Skönt att jag inte fått några påhopp av någon utan alla som har skrivit har varit på min sida. Det finns ju nötter till allt och den enda som skrivit något är en anonym nisse som kommenterat på Nicholes blogg. Lät som Nichole själv dessutom :)
 
Anyhow. Ska glida iväg och titta på jeansjackan jag visade i ett inlägg tidigare och möta upp tjejen jag ska köpa parfymen av. Sen ska jag hem äta, städa och ta det allmänt lugnt tills jag kanske glider över till E. Sen blir det tvätta bilen, tvätta kläder, plugga och städa och träna i helgen. Lugn och skön helg, indeed. Ska försöka hitta på något mys med mamma också!
 
 
Typiskt efter träning mys. Kesella med varma bär och lite extra frukt till!
Ha en underbar dag så hörs vi senare!

Nöjd tjej!

Vet ni vad? Jag gjorde väärldens fynd på en loppis på facebook. En tjej sålde min favoritparfym i EdP 50ml för 250kr. Jag slog till direkt eftersom jag vet vad den kostar egentligen (jag har ju tittat på den i kanske 6år?) och det billigaste man kan få den för är runt 900kr. Så idag ska jag hämta min kära parfym och lukta på den tills jag dör. Typ.
 

Upprättelse for no reason.

Såg att sötplutten Nicholes frågeställare länkade min blogg på ask.fm vilket inte gör så mycket. Tänkte bara berätta att jag inte är NaugthyNurse på flashback utan har en helt annan användare där (hade det inte varit för att jag har diskuterat i andra inlägg med kompisar/ex som exempel hade jag mer än gärna outat mitt eget nick). Hade N's frågeställare varit lite smart så hade h*n kopplat ihop ett och ett från min blogg här och på flashback MEN så långt kommer inte vissa (hint: Jag hade ett av mina mest älskade citat som signatur..). Anyhow. Häng ut mig, det är bara jag som tjänar på det :)
 
Ville bara ta upp lite punkter :):
 
1. Rätt mullig är jag MEN jag är mer vältränad än du någonsin kommer vara. Man behöver inte vara smal/tanig för att vara snygg. Det finns andra kriterier. (Dessutom gör jag slag i saken och TRÄNAR och blir fit till skillnad från folk som bara sitter och pratar om det)
2. Jag har lite mer självkänsla än dig och vet vart jag står. Jag har aldrig sagt att jag är en 10:a på skalan men det gör du.
3. Jag har ett bra jobb, tränar, mår bra och har fina människor runt mig så jag behöver inte vara den snyggaste i världen för att jag ska må bra. Dessutom pluggar jag till civilingenjör annars och BETALAR av mina CSN-lån under mitt sabbatsår. Bara där gör jag rätt för mig, till skillnad från dig.
 
Och dessutom så är smaken som baken, delad. Vissa tycker att N är världens snyggaste och vissa tycker att jag är rätt söt. Men vet ni vad? Jag bryr mig inte. :) Hoppa på mig bäst ni vill. Jag kommer putta bort allt skitsnack för jag vet vart jag står och jag står för mina åsikter.
 
Btw. Jag gillar att jag blir kallad för no lifer. Jag undrar bara vad man ska göra för att ha ett liv om man inte har det när man jobbar, tränar, träffar vänner, reser, har bra familjekontakt, har bra ekonomi, en fin pojkvän och tar hand om sig själv. Måste ta reda på det.
 
Tack för besökarna Nichole!

Hur duktig har inte jag varit då?

I lördags körde jag ett mördarsquatpass
I söndags var jag ute och sprang 5km
I måndags körde jag 30 min på konditionsmaskiner + 1 timme bodypump
I tisdags var jag på gymmet och spran + 2 timmar cheerleading
I onsdags blev det konditionsmaskiner 30min samt mage/rygg-pass på gymmet
Igår var jag ute och gick i 2,5 timme
 
Så idag förtjänar jag en vilodag från ALL träning. Men imorgon blir det bodypump + en halvmil löpning ute.
 
 
Snyggaste sportbh:n ever.

Så här ser jag ut på bild när jag inte anstränger mig.

 
Jag fastnar aldrig på bild utan smink...

Idag kommer mina paket!

Jag har ju beställt lite nytt från både Nelly.com och thisstyle.se - paketet från Nelly har redan kommit men jag avvaktar med att hämta det tills avin från thisstyle har kommit hem till mig. Paketet skickades i tisdags så avin borde komma med posten idag! Så jag får glida förbi och hämta paketet imorgon! Visar er vad det är när jag testat allt och insett om det passar mig eller inte.
 
Perfekta outfitsen för sommarfester och vardagar!
 
Anyhow. Massor med nya besökare för att man kommenterar en blogg. Gulligt att ni alla är så intresserade av vem jag är. Puss på er ;) speciellt till dig som tycker att jag är ful. Good for you!

Jeansjacka till sommaren

Jag har ju letat efter den perfekta jeansjackan och nu har jag hittat en potentiell kandidat via ett kollage som jag såg hos en annan bloggare! Vad tycker ni om denna?
 
Gina tricot  399:-

Hjälp mig!

Jag vill ha hjälp av er att hitta lite nya bloggar. Har ni några förslag? Mindre/Större/alla genrer är välkomna. Jag vill hitta bloggar som ger mig något, gärna lite mindre bloggar för de kämpar oftast mer för att göra bloggen rolig och fin. Så hit me with your best shot. Bra bloggtips belönas med ett helt inlägg!

Those perfect eyebrows.

För tillfället så håller jag på och förbereder min hud för inget-smink-säsongen. Jag gillar inte att använda smink egentligen men har ju fastnat för BB-cream, och BB-cream är ju inget man bör somna med, vilket jag alltid lyckas med hos E. Så nu fixar jag bara mina ögonbryn och ögonfransar för att huden ska må bättre!
 
Jag älskar snygga ögonbryn - det är det viktigaste för mig när det kommer till sminkning - så jag tänkte förklara för er hur jag fixar mina ögonbryn till perfektion. Vissa tycker säkert att jag är för seriös men jag tycker att det är snyggt!
 
Jag använder mig av 3 produkter och 2 "verktyg"!
 
1. Först tvättar jag ansiktet som vanligt och smörjer in (gärna med lite mer tonad hudkräm mot brunt, finns vettiga på apoteket!) Innan jag tvättar brukar jag kolla om de behöver plockas lite!
2. Sedan tar jag min favortögonbrynspenna från H&M. Många med mig föredrar denna mot dyrare!  Jag väljer färgen blonde.
3. Jag kammar till dem med medföljande borste.
4. Jag fyller i ögonbrynen med ögonbrynspuder från Anastasia för "brunettes" med hjälp av en sneställd pensel.
5. Sist men inte minst fixerar jag brynen med en Eyebrow fixing gel från Lumene.
 
Formen på brynen bestämmer ni själva, men jag passar bäst i tjocka, fylliga ögonbryn! Har haft samma form sen jag tog studenten när jag fick mina bryn plockade av en kompis för första gången, vinnande koncept ska man fortsätta med.
 
 Förresten, ibland när jag åker på semester så brukar jag se till att hinna färga brynen innan jag åker! Då slipper man tänka på ögonmakeup varje dag och inte vara rädd för att behöva gå utan ;)
 
 
Ovan ser ni alla produkter och skillnaden på fixad och ofixad ögonmakeup.
Det är större skillnad än man tror och man blir oftast 2 snäpp snyggare på skalan MED smink än utan.
Naturligt är snyggt men en naturligt sminkad look är ännu bättre. Man förstärker bara sina drag lite på traven!
 
Inköpsställen hittar ni om ni klickar på produkten.

Kursanmälan inskickad!




Det börjar närma sig!

Nu har jag äntligen bestämt mig!

Tatueringen ska sitta som på bilden och det kommer bli perfekt!



Jag tänkte att den skulle synas för mycket där fast nej. Hur ofta går man med armen som på bilden? Den syns bara bakifrån eller när jag visar den. Det kommer bli perf.

Fredagstune - Laleh - Live tomorrow

Lite lugn musik med tanke på att min helg kommer bli så där mysigt lugn utan krav.
 
Enjoy.
 
 

Titta vilken godbit som är på väg hem till mig!

Min midsommarklänning och den klänning jag kommer använd mest i sommar. Love!
(Beställde även lite annat smått och gott som bastoppar men det kan jag visa sen!)
 
399:- (359 för mig som student) och ni hittar den häär! Ni hittar den även i min rullande list från Mylovebasket som alltid visas under första inlägget i bloggen!
 

 
 
 

Bam!

Det gick jättebra på träningen igår! Jag är såå nöjd :) jag vet inte men jag lyckades göra mina första rondater! Så lycklig tjej. Jag vet inte om jag släppte på någon spärr som jag hade eller om poletten bara föll ner men jag måste fortsätta så här! Jag blev så lycklig när jag lyckades. Det är inte så mycket mer avancerat än ett hjulning men jag har inte lyckats. Förrän nu!! Kommer bli en kul fortsättning på terminen! 2 månader kvar och en hel del träningar och jag ska klara av mina cheermål :) 
 
Ha en underbar dag!

Once and for all.

Nu blir det en nystart på bloggen mina älskade läsare. En gång för alla!
 
Hur mår ni? Vad gör ni? Har ni det bra? Vad har ni för grejer på gång. Tell me! Jag vill veta.
Imorgon (jag lovar) så kommer det komma upp en del inlägg om allt möjligt. Resultat av superglandin, en liten sammanställning på senaste instagramupdatesen etc.
 
Puss på er mina fina som fortfarande stannar kvar och läser trots att jag varit borta. Jag älskar er!
 
Bild på towerbridge, tagen när jag var i London! Saxat från min instagram MartinaElizabethh.