Fullt upp idag!

Idag spenderas den mesta av tiden på jobbet men jag ska även ägna tiden åt att söka extrajobb till Linköping samt hjälpa min bror att masta på sin segelbåt. Men det blir framåt kvällen. Måste försöka hinna trycka in plugg emellanåt men CV-fix och söka extrajobb går först. Tror att jag har hittat det perfekta jobbet så jag hoppas verkligen att jag får det! Måste se till att få ekonomin och så att gå ihop under min studietid och ett enkelt helgjobb  vore perfekt. Ska anmäla mig till lite eventbolag också bara för att det känns som en kul grej att göra lite då och då! Hoppas bara på att jag kommer få en fin lägenhet i Gottfridsberg också, så kommer livet bli perfekt!
 
 
Jag längtar efter långa tjejkvällar med alkohol och dans på ågatan!
Snart är jag där, snart är det du och jag igen Camilla! :)

Ångest!

Jag glömde min sminkväska hemma (brukar alltid sminka mig på vägen till jobbet) och jag ser så tråkigt, trött och glåmig ut.. Om jag bara hade min ögonbrynspenna och lite mascara så hade dagen varit räddad men icke..
 
 
Ni får njuta av en bild på sminkade mig istället. Det känns mer bekvämt för mig.
Haha, ser ni mitt hack i ögonbrynet förresten? Resultatet av när jag försökte "raka" ögonbrynen på tåget häromveckan, snyggt va? :)
 
Hashtag Ångestfylldtjej Hashtag I-landsproblem

New in? Maybe later

 
Kolla vad jag hittade för snygga grejer på idiwa.se
Funderar på att slå till på dessa nästa lön (Jag har ju köpt dator, kamera och resa för en hel del pengar och jag vill gärna spara lite ;))
 
Skalen kostar 69:- bara!

Ännu ett plötsligt livstecken!

Sitter här med min nya dator och fipplar lite. Ska kolla lite, och lära mig den. Imorgon blir det Linköping över dagen för en tenta och lite plugg och på hemvägen tänkte jag att jag skulle börja göra om min design! Min tanke är att sen någon dag, ta på mig något snyggt och gå ut och fota lite med min nya kamera så att jag får någon/några snygga bilder till bloggen. För jag har tänkt att jag ska ta tag i mitt bloggande igen nu, en gång för alla.
 
 
 Bjuder på en bild som jag tog nyss! Kvalitén på webcamen är ju inte den bästa.. fast jag har ju en annan som jag skulle kunna koppla in, om jag bara orkade. NU ska jag plugga lite och mobba Christoffer i facebookchatten.
 
Tack alla ni som stannar kvar trots att min update har varit kass! Som ni vet så kan ni följa mig på instagram för nästintill dagliga updates! MartinaElizabethh.

Sveriges fulaste och mest oinspirerande cheerleadingbild?

Nej då.. men vi ser så koncentrerade/uttråkade ut på den här bilden. (Ni är bäst ändå!)
 
 
Jag ler i alla fall... ;)

Livstecken

Jag har börjat med nya inlägg sååå ofta nu, utan att skriva klart dem och publicera dem.. MEN nu tänkte jag att bloggen ska komma igång lite smått. Tänkte bjuda på mina 2 mest spelade låtar nu. (Så j-vla otippade låtar...)
 
One direction - What makes you beautiful (wtf..) 
 
 
Irlands bidrag till Eurovision

Ryan Dolan - Only love survives
 
 
 
Enjoy ;)

Sorry guys!

Förlåt, förlåt, förlåt för kass uppdatering. Jag håller på och tränar som fan tills min första mätning som jag har på söndag! Jag vill ju se resultat så att jag känner mig peppade på att fortsätta...
 
Återkommer på måndag igen babes. Ska ut och springa på lunchen nu :)

Snart dags!

Har jag sagt att jag har börjat springa varje lunch? Tog precis min pwo så jag tänkte springa bort och byta om, om kanske 5 minuter. Sedan blir det 1 eller 2 rundor i spåret. Beror på vad energin och benhinnorna räcker till. Skulle nämligen behöva hinna stretcha också..
 
Tog mina mått igår förresten. Så min första update gällande minskning av mått etc. kommer inte förrän nästa måndag. Man måste ju gå en period utan att mäta så att man faktiskt märker skillnad. Kommer nog väga mig typ hela tiden men det sitter i huvudet.
 
Gymmet i söndags morse - all alone 8-10.30
Igår kväll efter en halvtimme core, en halvtimme zumba och en timme body pump. YES jag var helt slut när jag stretchade men glad över att ha tagit mig igenom kvällen. 18.30-21
Igår efter min löprunda på lunchen. Glad tjej som sprang första gången ute på alldeles för lång tid. Svinigt pepp på dagens tur!
 
Min instagram där ni kan följa mina bravader heter MartinaElizabethh.
Finns även en snabbikon under varje inlägg ifall ni inte orkar söka ;)

Sista-minuten- deff

Yepp, you heard me. Jag ska börja med en deffperiod. Jag är inte riktigt där jag vill vara muskelmässigt men nu är det kroppsfettet som måste bort. Jag och en kollega har nämligen bestämt oss för att springa en halvtimme varje lunch nu. Hon lär inte göra det varje lunch men jag ska försöka göra det i alla fall!
 
Jag läste på liie.se att hon har börjat med fitnessfighten och det såg ut att ge en hel del resultat? Hade gärna testat men nästa omgång börjar 1a juni, vilket känns lite avlägset just nu så jag kör min egen träning. Have to.
 
Så önska mig lycka till. Tyvärr är jag fortfarande rätt missnöjd med min form så jag skriver inte upp mina resultat mer än "-Xkg" samt "-Xcm" - Men det kanske duger ändå?
 

Tillbaka!

Hej tjejer, killar, mina nära och kära. Allihopa.
 
Jag tänkte börja komma igång med mitt bloggande idag igen, så att ni har något spännande att läsa om. Ni får gärna önska en önskerubrik om ni känner för det, annars kör jag på som vanligt. Jag tänkte tipsa er om söta bloggar, berätta om min sista-minuten-deff som påbörjas idag och ge er någon skön låt eller så. Vi får se! Ha en fin dag.
 

 
Jag och min kamera håller på och lär känna varandra!